 Chlieb z tvrdej pšenice – klasika so vzorom |  |  |
Po prvé: Tvrdú pšenicu poznáme predovšetkým ako prísadu pri výrobe cestovín. Ale aj v chlebe ukazuje svoju najlepšiu stránku! Zlatožltá farba striedky a ľahká chuť pukancov robia z nášho chleba z tvrdej pšenice niečo výnimočné!
Vedeli ste,…
…že chlieb z tvrdej pšenice sa v Taliansku nazýva „pane di grano duro“ a patrí medzi absolútnu klasiku? Typický gazdovský chlieb sa predáva po celej krajine. Tradične má hrubú kôrku a vďaka tvrdej pšenici aj dobrý skus. Ideálny pre sortiment so stredomorským charakterom!
Ochotní experimentovať: ponúknite chlieb z tvrdej pšenice ako občerstvenie v stredomorskom štýle s čerstvým syrom, sušenými paradajkami, rukolou a praženými píniovými orieškami! Náš tip: Vďaka špeciálnemu vzoru môžete z chleba z tvrdej pšenice urobiť na pulte absolútny pútač. Ako to urobiť, sa dozviete v krátkom čase v našom videu na tému „Dekoratívne chleby“.
|  | |
|  |  |