KÖNIG LUDWIG-BROT
zmes na výrobu silných bavorských ražno-špaldovo sladových chlebov
Raž a špalda boli už dávno známe a hodnotené ako vysokohodnotné obilie. Z tejto tradície vznikol náš vysoko výživný KÖNIG LUDWIG-BROT, zušľachtený ražný a špaldový slad z vlastnej sladovne.
Veľmi dobré vlastnosti cesta:
- racionálne spracovanie na všetkých bežných zariadeniach,
- použitie vlastného kvasu,
- vysoká stabilita kysnutia a bezpečná výroba,
- dobrý objem a pórovitosť.
Exkluzívny charakter chleba:
- rustikálna a výrazná kôrka,
- šťavnatá striedka s dlhou čerstvosťou,
- sladovo-aromatická a typicky bavorská chuť.
Premium charakter značky:
- dobrá akceptácia spotrebiteľov,
- vysoká hodnota.
KÖNIG LUDWIG-KRUSTI
zmes na bavorského štvorzrnného pečiva s obsahom olejnatých semien
Výberu surovín sme venovali toľko času, ako vtedajší dodávatelia na kráľovský dvor Ludwiga II. Dnes sú potreby našich zákazníkov rovnaké , potrebujú stálu Premium kvalitu.
Veľmi dobré vlastnosti cesta:
- racionálne spracovanie,
- vysoká stabilita a tolerancia kysnutia,
- bezpečná výroba pri všetkých spôsoboch vedenia.
Kvalita pečiva podčiarkuje kráľovský charakter:
- rustikálna a chrumkavá kôrka,
- šťavnatá striedka,
- sladovo-aromatická chuť.
Premium charakter značky a pečiva:
- dobrá akceptácia spotrebiteľov,
- vysoká hodnota.
IREKS - Večerný chlieb
zmes na výrobu špeciálneho chleba s vysokým obsahom bielkovín
Menej je niekedy viac ....
Menej sacharidov, viac bielkovín - pri plnom pôžitku z chleba!
Iba 10,3 g sacharidov a 25,8 g bielkovín:
- pre všetky alternatívne formy výživy, pri ktorých výživový plán stojí na večernom znížení príjmu cukrov a zvýšenom príjme bielkovín, zmes bohatá na olejnaté semená a sójový šrot,
- vysokohodnotná a šťavnatá striedka,
- atraktívny vzhľad a dobrá čerstvosť.
Priame vedenie bez zápary:
COTTAGE LOAF
zmes na výrobu špeciálnych chlebov
Kvas IREKS vyrobený trojstupňovým vedením a vysušený, IREKS slad
a k tomu slnečnica, zlatožltý ľan, jemné pšeničné klíčky a zvláštna prísada: čierne ríbezle, ktoré dávajú tomuto chlebu jedinečný charakter. To všetko robí zmes COTTAGE LOAF výnimočnou.
COTTAGE LOAF - ako život na vidieku
Jačmenný program IREKS
BARUSTIQUE
zmes na výrobu jačmenného chleba
Dlhé roky hral jačmeň iba nepodstatnú úlohu. Skoro sa na neho úplne zabudlo, že dokáže rozvinúť v pečive jedinečnú arómu. Prekvapte zákazníkov touto zvláštnou chuťou!
Naša zmes BARUSTIQUE obsahuje viac ako 50% obilia a tým tvorí základ pre rôznorodosť šťavnatého rustikálneho pečiva, ktoré je charakteristické dobrou výťažnosťou a vynikajúcou kvalitou kôrky a dobrou čerstvosťou.
Zmes BARUSTIQUE je možné spracovať strojovo a je vhodná aj na studené vedenie.
UNSER GERSTENBROT (jačmenný chlieb)
zmes na výrobu aromatických jačmenných celozrnných chlebov
s obsahom špaldy
Unser Gerstenbrot - je v tom veľa dobrého!
Funkčné prednosti pri spracovaní a vysoké výživové využitie - to sú zvláštnosti len novej odrody obilia, náš základ pre „UNSER GERSTENBROT".
Vysoký podiel jačmeňa a špaldy:
- priame vedenie bez zápary,
- racionálne spracovanie cesta,
- vysoká výťažnosť cesta,
- šťavnatá striedka,
- dobrá čerstvosť,
- sladovo aromatická chuť,
- chutí celej rodine.
S najlepším jačmenným celozrnným šrotom a vločkami:
- bohatý na balastné látky,
- iba cca. 170g chleba (zodpovedá 3-4 plátkom) stačí, aby sme prijali ODD 3g Beta-glukánu,
- pre všetkých zdravia uvedomelých spotrebiteľov.