 IREKS – kalendár 2023: Svet plný možností
TTisíce malých, vitálnych, aromatických bubliniek, plných života...
...smieme Vám predstaviť? To je naše Lievito Madre – Pšeničný kvások na taliansky spôsob!
Lievito Madre predstavuje taliansku kultúru pečenia a tradične sa používa na výrobu chleba, malého pečiva, pizze a jemného kysnutého pečiva. Naše Lievito Madre vyrábame výhradne z pšeničnej múky a vody. Špeciálne vyškolení experti, takzvaní lievitisti, sa s vášňou starajú o správne stupňovanie kvasenia a príjemnú atmosféru.
 |  |  | |  |
A to je dôležité, pretože iba tak sa kvasinky a baktérie mliečneho kvasenia môžu rozvinúť v optimálnom pomere. Okrem toho potrebuje Lievito Madre veľa času, aby sa rozvinul jeho plný potenciál. Keď je hotový, uložíme ho do akéhosi „zimného spánku" pomocou obzvlášť šetrného sušenia tak, aby neskôr dodal Vášmu pečivu nezameniteľný charakter a chuťový zážitok.
Od januára do decembra Vám predstavíme výber našich kompozícií s Lievito Madre vo forme 12 rôznych druhov pečiva - od ručne pletenej vianočky cez trendový tekvicový chlieb až po Grandi Lievitati ako Panettone a Colomba.
Január: Enasimada
Február: Brioška
Marec: Pavé
Apríl: Colomba
Máj: Focaccia
Jún: Croissant
Júl: Ciabatta
August: Chlieb z tvrdej pšenice
September: Pletenka
Október: Tekvicový chlieb
November: Figovo-orechové žemličky
December: Panettone
|
Leto či zima – dodajte svojmu pečivu typický stredomorský charakter a nechajte sa inšpirovať všestranným pšeničným kváskom. Predstavujeme: Naše MONDO LIEVITO MADRE!
|  |  |