Z prírody to najlepšie
Novinky z IREKS-u:
celosvetovo v obraze
Ireks
Slovensky> NOVINKY> Špeciál 2022: „Dokonalosť“

Kalendár IREKS 2022:
Použitie dokonalých surovín pre vytvorenie dokonalého pečiva

Surovina. Spracovanie. Dokončenie. Na premenu jediného zrna na chutný pečený výrobok je potrebných veľa sofistikovaných procesov. Nikto nepozná početné pracovné kroky vo Vašich pekárňach a cukrárňach lepšie ako Vy. Čo sa však deje pred tým? V rámci nášho kalendára pre rok 2022 zistíte, ako spoločnosť IREKS pracuje so zrnom a ďalšími cennými surovinami pri výrobe hotových výrobkov, ktoré môžete vo svojej pekárni dotiahnuť k dokonalosti individuálnym spôsobom.

 

Január: Slad

 

Príroda nám rok čo rok, úrodu za úrodou poskytuje skutočné poklady, ktoré tvoria základ našich produktov. Aby sa z každého zrna vyťažil jeho plný potenciál, dal si IREKS za úlohu, zamerať sa veľmi podrobne na jednotlivé suroviny, aby ešte lepšie dosiahol úžitok prostredníctvom optimalizácie ich spracovania.

Do nášho kalendára „Dokonalosť“ sme pre Vás vybrali šesť surovín, ktoré charakterizujú naše výrobky a ktoré sa vo Vašej pekárni nakoniec zmenia na chutné pečivo. V priebehu roka by sme Vám chceli predstaviť podrobnejšie nielen zelenú špaldu, pohánku a spol., ale tiež Vám chceme ukázať celú cestu spracovania od obilia až k hotovému výrobku. Posledný článok tohto reťazca je Váš sortiment a samozrejme chuťové bunky Vašich zákazníkov!

Dostanete podrobné informácie o každej téme a zistíte napríklad, čo je výnimočné na našich sladoch IREKS alebo čo to znamená, že IREKS má celý proces spracovania špaldy vo svojich vlastných rukách! Prinášame aj zaujímavé návrhy pečiva v hlavnej úlohe s naši protagonistami. Môžete sa tešiť na kreatívne nápady na chlieb a pečivo, ako aj na inšpiratívne recepty z našej pekárne!