Z prírody to najlepšie
Novinky z IREKS-u:
celosvetovo v obraze
Ireks

Rozmanitosť v oblasti výroby kvasov

Už starovekí Egypťania vedeli, že pri pečení chleba má použitie kvasu pozitívny vplyv na nadýchanosť cesta. V IREKSe sme sa už od začiatku začali zaoberať kysnutými cestami a vo vývoji a výrobe vlastných kvasov pokračujeme dodnes. Správne rozhodnutie! Pretože na základe približne 100-ročných skúseností môžeme našim zákazníkom ponúknuť široký sortiment kvalitných kvasových produktov.

Kvas zaisťuje vysoko kvalitné pečivo a neporovnateľnú chuť. V IREKSe prebieha výroba klasickým spôsobom pomocou trojstupňového vedenia. Použitie vlastných kontrolovaných kultúr a prísne monitorovanie výroby zabraňuje nechcenému, cudziemu alebo nesprávnemu kvaseniu. Ale neponúkame len bezpečnosť! Pokiaľ ide o kvas je rozmanitosť produktov pre nás tiež kľúčovou požiadavkou. V našom neustále rastúcom portfóliu máme okrem osvedčených druhov, akými sú ražné, pšeničné alebo špaldové kvasy, aj kvasy z tvrdej pšenice, pohánky a zeleného zrna. Vždy tak máte možnosť vyskúšať niečo nové.

Využite rozmanitosť rôznych našich príchutí na vytvorenie jedinečného pečiva s pridanou hodnotou!