Program DIANAUž niekoľko rokov sa na trhu vyskytuje čoraz výraznejší dopyt po „dia pečive". Po prevedenom prieskume bolo jasné, že diabetik si môže zakúpiť vhodné sušienky, oplátky, dokonca aj med a cukríky, ale čerstvého jemného pečiva či chutných cukrárskych výrobkov je v maloobchode málo. Výsledným produktom nášho vývoja sa stala rada surovín so spoločných označením DIANA. Zmesi a náplne DIANA umožňujú výrobcom upiecť širokú škálu sladkého pečiva. Možnosti pekárskej výroby: - koláče a šatôčky so 4 druhmi náplní
- výrobky bez náplne typu lupačky, briošky, vianočky
- záviny, štrúdle
Možnosti cukrárskej výroby: - výrobky zo šľahanej hmoty typu bábovky, bublaniny, korpusy
- výrobky z trenej hmoty
- muffiny
- linecké kolieska
- čajové pečivo
Sortiment programu DIANA | | |