KORPUSOVÁ ZMES PROFI
Optimalizovaná skladba surovín
- Jemná a krehká pórovitosť striedky
- Veľmi dobrá stabilita striedky v kombinácii s optimálnou kyprosťou
- Dobrá na reze
Zlepšené vlastnosti hmoty
- Optimálna roztierateľnosť hmoty
- Isté a racionálne spracovanie
Atraktívny vzhľad pečiva
- Zaujímavá farba striedky
- Veľmi dobrý objem pečiva
Ideálna čerstvosť a šťavnatosti
Sandra a Karina MEDOVNÍK
Kombináciou týchto dvoch zmesí sa pred vami otvára nekonečný svet variácii výrobkov s medovou chuťou a vôňou...
Medové výrobky vyrobené z tejto zmesi majú výborné vlastnosti:
- lahodná medová chuť,
- možnosť podávania ihneď po výrobe, nemusia odležať,
- ich trvanlivosť je podporovaná vláčnosťou korpusov a mäkkou konzistenciou krémov,
- hotové výrobky alebo polotovary je možné zmrazovať.
KARINA Moccacino
Kávové zrno je výrobok s výraznou a lahodnou chuťou kávy, ktorý si získal obľubu mnohých generácii. Teraz prichádza KARINA Moccacino, ktorá veľmi zjednodušuje jeho výrobu.
Výhody použitia KARINY Moccacino pri výrobe kávového zrna:
- odpadá proces varenia použitých surovín a následného chladenia krému,
- dochádza k podstatnej úspore energie a technologického času výroby,
- je zaistená vždy konštantná a prvotriedna kvalita výrobku.
MONTANA
Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a na modelovanie. Montana je jedinečný výrobok na trhu, z ktorého v priebehu krátkej doby urobíte hotové zázraky!
Vlastnosti zmesi Montana:
- kompletná zmes znamenajúca veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu,
- odpadá zdĺhavá doba navažovania jednotlivých surovín,
- po zamiešaní nevysychá a pri dlhodobejšom skladovaní je možné spracovanie aj v priebehu niekoľko dní,
- zachováva si dlhú vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku,
- pri spracovaní - tvarovaní a modelovaní - je veľmi plastická,
- homogénna hmota bez samostatných čiastočiek po jednotlivých surovinách,
- príjemne vonia a prirodzene chutí.
Použitie zmesi Montana:
- drobné modelované výrobky pre deti (postavičky, zvieratka, ovocie, hračky atď.),
- obľúbená bohatá kvetinová dekorácia slávnostných tort,
- drobné ozdoby dezertov, rezov, rautových výrobkov a pod.,
- celoplošné poťahovanie tort a dezertov,
- rôznorodé využitie do kolekcií čajového pečiva,
-
atraktívne dekoratívne výrobky.
KOKOSOVÝ KMEŇ
Pri ochutnaní kokosového kmeňa sa ihneď vybavia spomienky na sladké detstvo plné radosti a hier. Nie je preto divu, že je tento tradičný trvanlivý výrobok obľúbený predovšetkým u našich najmenších.
Výhody použitia zmesi Kokosový kmeň:
- veľmi jednoduchá technológia prípravy výrobku;
- odpadá nutnosť varenia a následného chladenia cukrového rozvaru;
- zaistenie konštantných parametrov strúhaného kokosu;
-
stála kvalita hotového výrobku: chuť, vôňa, farebnosť, konzistencia a trvanlivosť.
SANDRA Velvet
- zmes sa výrobu trených hmôt červenej farby
- dávkovanie: podľa receptúry
Spracovateľské prednosti:
- jednoduchá príprava,
- roládové pláty sú pružné a ohybné,
- korpusy sú šťavnaté, majú kompaktný a hladný povrch,
- krásny farebný kontrast s bielymi krémami s tvarohovými alebo smotanovými ingredienciami.