Z prírody to najlepšie
Novinky z IREKS-u:
celosvetovo v obraze
Ireks
Slovensky> NOVINKY> CUKRÁRSKE NOVINKY

CUKRÁRSKE NOVINKY

KORPUSOVÁ ZMES PROFI

Optimalizovaná skladba surovín

  • Jemná a krehká pórovitosť striedky
  • Veľmi dobrá stabilita striedky v kombinácii s optimálnou kyprosťou
  • Dobrá na reze

Zlepšené vlastnosti hmoty

  • Optimálna roztierateľnosť hmoty
  • Isté a racionálne spracovanie

Atraktívny vzhľad pečiva

  • Zaujímavá farba striedky
  • Veľmi dobrý objem pečiva

Ideálna čerstvosť a šťavnatosti

  • Dlhá čerstvosť

Sandra a Karina MEDOVNÍK

Kombináciou týchto dvoch zmesí sa pred vami otvára nekonečný svet variácii výrobkov s medovou chuťou a vôňou...

Medové výrobky vyrobené z tejto zmesi majú výborné vlastnosti:

  • lahodná medová chuť,
  • možnosť podávania ihneď po výrobe, nemusia odležať,
  • ich trvanlivosť je podporovaná vláčnosťou korpusov a mäkkou konzistenciou krémov,
  • hotové výrobky alebo polotovary je možné zmrazovať.

KARINA Moccacino

Kávové zrno je výrobok s výraznou a lahodnou chuťou kávy, ktorý si získal obľubu mnohých generácii. Teraz prichádza KARINA Moccacino, ktorá veľmi zjednodušuje jeho výrobu.

Výhody použitia KARINY Moccacino pri výrobe kávového zrna:

  • odpadá proces varenia použitých surovín a následného chladenia krému,
  • dochádza k podstatnej úspore energie a technologického času výroby,
  • je zaistená vždy konštantná a prvotriedna kvalita výrobku.

MONTANA

Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a na modelovanie. Montana je jedinečný výrobok na trhu, z ktorého v priebehu krátkej doby urobíte hotové zázraky!

Vlastnosti zmesi Montana:

  • kompletná zmes znamenajúca veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu,
  • odpadá zdĺhavá doba navažovania jednotlivých surovín,
  • po zamiešaní nevysychá a pri dlhodobejšom skladovaní je možné spracovanie aj v priebehu niekoľko dní,
  • zachováva si dlhú vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku,
  • pri spracovaní - tvarovaní a modelovaní - je veľmi plastická,
  • homogénna hmota bez samostatných čiastočiek po jednotlivých surovinách,
  • príjemne vonia a prirodzene chutí.

Použitie zmesi Montana:

  • drobné modelované výrobky pre deti (postavičky, zvieratka, ovocie, hračky atď.),
  • obľúbená bohatá kvetinová dekorácia slávnostných tort,
  • drobné ozdoby dezertov, rezov, rautových výrobkov a pod.,
  • celoplošné poťahovanie tort a dezertov,
  • rôznorodé využitie do kolekcií čajového pečiva,
  • atraktívne dekoratívne výrobky.

KOKOSOVÝ KMEŇ

Pri ochutnaní kokosového kmeňa sa ihneď vybavia spomienky na sladké detstvo plné radosti a hier. Nie je preto divu, že je tento tradičný trvanlivý výrobok obľúbený predovšetkým u našich najmenších.

Výhody použitia zmesi Kokosový kmeň:

  • veľmi jednoduchá technológia prípravy výrobku;
  • odpadá nutnosť varenia a následného chladenia cukrového rozvaru;
  • zaistenie konštantných parametrov strúhaného kokosu;
  • stála kvalita hotového výrobku: chuť, vôňa, farebnosť, konzistencia a trvanlivosť.

SANDRA Velvet

- zmes sa výrobu trených hmôt červenej farby
- dávkovanie: podľa receptúry

Spracovateľské prednosti:

  • jednoduchá príprava,
  • roládové pláty sú pružné a ohybné,
  • korpusy sú šťavnaté, majú kompaktný a hladný povrch,
  • krásny farebný kontrast s bielymi krémami s tvarohovými alebo smotanovými ingredienciami.

KORPUSOVÁ ZMES PROFI

Sandra a Karina MEDOVNÍK

KARINA Moccacino

MONTANA

KOKOSOVÝ KMEŇ

SANDRA Velvet