 SLOVENSKÉ NOVINKYBIERVIT BIERVIT je pekárska zmes určená na výrobu špeciálnych druhov chleba s obsahom pivovarských kvasníc. Zmes je vhodná i na výrobu pečiva. Všetky výrobky majú charakteristickú chuť po pive. - BIERVIT je kombináciou ražnej, pšeničnej a jačmennej múky, ktorých chuťové vlastnosti sú doplnené o zmes korenia.
- Pivný chlieb vyrobený zo zmesi BIERVIT je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny: 100 g chleba obsahuje 5,2 g celkovej vlákniny.
- Pivný chlieb je zdrojom vitamínu B12: 100 g tohto chleba obsahuje 2,5 μg vitamínu B12, čomu zodpovedá 100 % odporúčanej dennej dávky.
-
Pivný chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 0,97 g tuku.
BREAK Chlieb so zmesou BREAK - chlieb s obsahom olejnatých semien (ľan, slnečnica, sezam), obilnín (ražná múka, pšeničná múka, pšeničná celozrnná múka, ovsené vločky, kukuričná krupica) a zemiakových vločiek. Zmes je vhodná aj na výrobu pečiva. - Chlieb vyrobený zo zmesi BREAK je preukázateľne vysokým obsahom vlákniny: 100 g chleba obsahuje 7,3 g vlákniny.
-
BREAK chlieb je s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 3,0 g tuku.
VR 500 Zmes VR 500 je pekárska zmes s obsahom ražnej výražkovej múky a zemiakových vločiek určená na výrobu výražkového chleba. - Výražkový chlieb vyrobený zo zmesi VR 500 je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny:
- 100 g chleba obsahuje 5,0 g celkovej vlákniny.
-
Výražkový chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 1,7 g tuku.
ZNOVUOBJAVENIE JAČMEŇA Zmes MONASTIC Kláštorný chlieb Zmes MONASTIC Jačmenné pečivo Jačmeň a ovos - lekári civilizačných chorôb - Kláštorný chlieb vyrobený zo zmesi MONASTIC je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny: 100 g chleba obsahuje 5,9 g celkovej vlákniny.
- Kláštorný chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 1,5 g tuku.
- Jačmenné pečivo vyrobené zo zmesi MONASTIC je preukázateľne zdrojom vysokého obsahu vlákniny: 100 g chleba obsahuje 7,5 g celkovej vlákniny.
-
Jačmenné pečivo je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 2,1 g tuku.
CROISSANT SK Prípravok na výrobu jemných maslových croissantov a iného jemného pľundrového pečiva. Pečivo so zmesou CROISSANT SK je: - jemné v štruktúre
- zlatohnedé na povrchu
- lákavé na zahryznutie
- plné chuti
|  | |  |