Z prírody to najlepšie
Novinky z IREKS-u:
celosvetovo v obraze
Ireks
Slovensky> NOVINKY> SLOVENSKÉ NOVINKY

SLOVENSKÉ NOVINKY

BIERVIT

BIERVIT je pekárska zmes určená na výrobu špeciálnych druhov chleba
s obsahom pivovarských kvasníc. Zmes je vhodná i na výrobu pečiva. Všetky výrobky majú charakteristickú chuť po pive.

  • BIERVIT je kombináciou ražnej, pšeničnej a jačmennej múky, ktorých chuťové vlastnosti sú doplnené o zmes korenia.
  • Pivný chlieb vyrobený zo zmesi BIERVIT je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny: 100 g chleba obsahuje 5,2 g celkovej vlákniny.
  • Pivný chlieb je zdrojom vitamínu B12: 100 g tohto chleba obsahuje 2,5 μg vitamínu B12, čomu zodpovedá 100 % odporúčanej dennej dávky.
  • Pivný chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 0,97 g tuku.

 

BREAK

Chlieb so zmesou BREAK - chlieb s obsahom olejnatých semien (ľan, slnečnica, sezam), obilnín (ražná múka, pšeničná múka, pšeničná celozrnná múka, ovsené vločky, kukuričná krupica) a zemiakových vločiek. Zmes je vhodná aj na výrobu pečiva.

  • Chlieb vyrobený zo zmesi BREAK je preukázateľne vysokým obsahom vlákniny: 100 g chleba obsahuje 7,3 g vlákniny.
  • BREAK chlieb je s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 3,0 g tuku.

 

VR 500

Zmes VR 500 je pekárska zmes s obsahom ražnej výražkovej múky
a zemiakových vločiek určená na výrobu výražkového chleba.

  • Výražkový chlieb vyrobený zo zmesi VR 500 je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny:
  • 100 g chleba obsahuje 5,0 g celkovej vlákniny.
  • Výražkový chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 1,7 g tuku.

 

ZNOVUOBJAVENIE JAČMEŇA

Zmes MONASTIC Kláštorný chlieb
Zmes MONASTIC Jačmenné pečivo
Jačmeň a ovos - lekári civilizačných chorôb

  • Kláštorný chlieb vyrobený zo zmesi MONASTIC je preukázateľne zdrojom prirodzenej vlákniny: 100 g chleba obsahuje 5,9 g celkovej vlákniny.
  • Kláštorný chlieb je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 1,5 g tuku.
  • Jačmenné pečivo vyrobené zo zmesi MONASTIC je preukázateľne zdrojom vysokého obsahu vlákniny: 100 g chleba obsahuje 7,5 g celkovej vlákniny.
  • Jačmenné pečivo je preukázateľne s nízkym obsahom tuku: 100 g tohto chleba obsahuje len 2,1 g tuku.

 

CROISSANT SK

Prípravok na výrobu jemných maslových croissantov a iného jemného pľundrového pečiva.

Pečivo so zmesou CROISSANT SK je:

  • jemné v štruktúre
  • zlatohnedé na povrchu
  • lákavé na zahryznutie
  • plné chuti

BIERVIT

BREAK

VR 500

MONASTIC

CROISSANT