 FH Stabil CZzlepšujúci prípravok na predľženie čerstvosti a zvýšenie stability všetkých druhov chleba a cereálnych chlebov |
| IREKS SAUERtekutý, stabilizovaný a zakoncentrovaný svetlý kvas |
| NORDšpeciálna zmes na výrobu zemiakového chleba, zabezpečuje dobrú stabilitu cesta, predlžuje čerstvosť výrobkov a podporuje príjemnů vôňu a chuť chleba |
| QUELLMILD Q11zakysľujúci prípravok s účinkom proti nitkovitosti na výrobu pšeničných a pšenično-ražných chlebov |
| Risofarin (CL)špeciálna bobtnavá múka na regulovanie bobtnavosti |
| Stabilasešpeciálny prípravok na zvýšenie stability ciest a výrobkov vo všetkých fázach výroby |
| STAMAG SAUER DUNKELokysľovací prípravok zo sušeného kvasu na tmavé druhy chleba, zaisťuje vynikajúcu chlebovú chuť |
| Teigsauer dunkelpastovitý tmavý prírodný kvas vhodný najmä na celoražné a ražno-pšeničné chleby Dávkovanie: podľa receptúry |
| Večerný chliebzmes na výrobu špeciálneho chleba s vysokým obsahom bielkiovín |
| Softback Plusprípravok určený na zlepšenie vláčnosti chleba |
|
|  |  |