Aby sme mohli naše internetové stránky vytvárať atraktívne a neustále ich zlepšovať, používame Cookies. Viac potrebných informácii nájdete v "Zásady ochrany údajov".
krémový prášok na výrobu krému za studena, vhodný aj na zmrazovanie
Dávkovanie: 400 g / 1000 g vody
Creme Venezia
zmes určená na výrobu pekársky stabilného vanilkového krému výraznej mliečnej chuti a jemnej vanilkovej vône, dobre sa nanáša a je vhodná aj na zmrazovanie
Dávkovanie: 400 g / 1000 g vody
Creme Venezia - EXTRA
zmes určená na výrobu pekársky stabilného vanilkového krému výraznej mliečnej chuti a jemnej vanilkovej vône, dobre sa nanáša a je vhodná aj na zmrazovanie
Dávkovanie: 400 g / 1000 g vody
Creme Venezia EXTRA-Vanill
zmes určená na výrobu pekársky stabilného vanilkového krému výraznej mliečnej chuti a jemnej vanilkovej vône, dobre sa nanáša a je vhodná aj na zmrazovanie
Dávkovanie: 400 g / 1000 g vody
Gastro Fill - Brokolica
zmes na výrobu rôznych druhov pečiva, slaných koláčov a pizze
Dávkovanie: 1000 g / 850 g vody
Gastro Prim - Niva
zmes na výrobu rôznych druhov pečiva, slaných koláčov a pizze
Dávkovanie: 1000 g / 900 g vody
Heinzel Wallnuss (CL)
prášková zmes na stabilné pek.a cukr. náplne s chuťou a vôňou vlašských orechov (30%)
Dávkovanie: podľa receptúry
Heinzel Wallnuss EXTRA (CL)
prášková zmes na stabilné pek. a cukr. náplne s chuťou a vôňou vlašských orechov (15%)
Dávkovanie: podľa receptúry
Isabela - vanilková
stabilizátor tvarohu s vanilkovou príchuťou, ktorá slúži na rýchlu a jednoduchú prípravu tvarohovej náplne a súčasne vyrovnáva kvalitu tvarohu