Preskočiť navigáciu
Z prírody to najlepšie
Použitie
Cookies
Aby sme mohli naše internetové stránky vytvárať atraktívne a neustále ich zlepšovať, používame Cookies. Viac potrebných informácii nájdete v
"Zásady ochrany údajov"
.
Dalej
Rozmanitosť a pôžitok
vždy v nových dimenziách
Slovensko
WORLDWIDE
Asia-Pacific
Belgium
Brasil
Česká Republika
Danmark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Italia
Magyarország
Nederland
Österreich
Polska
Россия
Portugal
România
Srbija
Türkiye
United Kingdom/Ireland
USA/Canada
中文
O NÁS
O koncerne IREKS
IREKS história
IREKS filozofia
Medzinárodne
Napíšte nám
IREKS ENZYMA, s.r.o. - História
IREKS ENZYMA, s.r.o. - Kontakty
IREKS ENZYMA - mapa
VÝROBKY
Výrobky
Prípravky na bežné, jemné a špeciálne pečivo
Cereálne zmesi
Prípravky do chleba a stmavovacie prípravky
Výrobky sladené fruktózou
Bezgluténový sortiment
Špaldové výrobky
Náplne a cukrárske výrobky
Ostatné výrobky
Suroviny spoločnosti DREIDOPPEL.
RECEPTÚRY
Recept mesiaca
KVALITA
Kvalita
Politika kvality a bezpečnosti potravín - IREKS ENZYMA, s.r.o.
Kvalitatívna a potravinová bezpečnostná politika skupiny spoločností IREKS
Bezpečnosť surovín
Špičková výroba
HACCP-koncept
ISO 9001-certifikácia - IREKS ENZYMA, s.r.o.
ISO 9001-certifikácia
FSSC 22000-certifikácia – IREKS ENZYMA, s.r.o
FSSC 22000-certifikácia
SERVIS
Servis
Trvalý servis v teréne
Partnerské firmy celosvetovo
Semináre a školenia
Rozmanitá podpora
Kontakty
Newsletter
NOVINKY
Novinky
iba 2025
IREKS Kalendár 2024
IREKS – kalendár 2023: Svet plný možností
Grain by Grain: Pridaná hodnota v IREKS-e
Medzinárodný kalendár výstav
Sklady v Prešove (Vyšná Šebastová), Rišňovciach a Ružomberku v dňoch 24.-31.12.2022 zatvorené
Distribučný sklad Nitra - nové sídlo
Slady na pečenie
Špeciál 2022: „Dokonalosť“
Špeciál 2021: “Blanc et Noir”
Špeciál 2020: Taste Con Fusion by IREKS
Prechod z IFS na FSSC
KEIMKRAFT s prírodnou silou 10 klíčkov!
ŠPALDOVÉ zmesi koncernu
Bezlepkové pečivo je v kurze
SLOVENSKÉ NOVINKY
MEDZINÁRODNÉ NOVINKY
CUKRÁRSKE NOVINKY
Pohánkový sortiment
Program DIANA
Program VitalFIT
Ovsený program – OAT LOVE
Vlákninový program
Nové aplikačné videá na YouTube: Jedinečné chleby s dekorom
HĽADAŤ
Slovensky
VÝROBKY
Náplne a cukrárske výrobky
Prípravky a zmesi na cukrárske korpusy a výrobky
VÝROBKY
Výrobky
Prípravky na bežné, jemné a špeciálne pečivo
Cereálne zmesi
Prípravky do chleba a stmavovacie prípravky
Výrobky sladené fruktózou
Bezgluténový sortiment
Špaldové výrobky
Náplne a cukrárske výrobky
Náplne suché, tekuté a prípravky do náplní
Prípravky a zmesi pre cukrárske náplne
Prípravky a zmesi na cukrárske korpusy a výrobky
Ostatné výrobky
Suroviny spoločnosti DREIDOPPEL.
Nahrať neobmedzenú verziu
Podškrtnúť všetky linky
Náhľad pre tlač
Prípravky a zmesi na cukrárske korpusy a výrobky
33
záznamov
Stránka
[
1 zo 4
]
1
2
3
4
Ďalej na stranu
A 22
emulgátor na cukrárenské šľahané hmoty, v ktorých zlepšuje ich našľahanie
Dávkovanie: 90 - 125 g / 1000 g múky
Aranka JR
sladená a upravená jadrová zmes určená na výrobu jadrových rožkov
Dávkovanie: 1000 g / 245 - 255 g vody
Cukor invertný s medom 5%
-
Dávkovanie: podľa potreby
Eibumin (CL)
hotový preparát z vaječných bielkov na rýchlu a bezpečnú výrobu všetkých penových bielkových hmôt
Dávkovanie: 130 g / 1 l voda + 800 g cukor
IREKS BROWNIE
pekárska zmes na výrobu Brownies
Dávkovanie: 100 %
Kaltgelee
želé pripravované studenou cetou určené na dohotovavenie cukrárenských výrobkov
Dávkovanie: podľa potreby
Knaberstreusel (CL)
burizonová ryža
Dávkovanie: podľa potreby
Kokosový kmeň - biely
kompletná zmes na výrobu cukrárskeho výrobku - kokosový kmeň
Dávkovanie: podľa receptúry
Kuchenaroma
termostabilná citrónová aróma pre cukrárne, pekárne a gastronómiu
Dávkovanie: 1,0 - 3,0 %
Mella Brand (pálená hmota)
zmes na prípravu pálenej hmoty studenou cestou
Dávkovanie: 100 %
33
záznamov
Stránka
[
1 zo 4
]
1
2
3
4
Ďalej na stranu
Nahrať neobmedzenú verziu
Podškrtnúť všetky linky
Náhľad pre tlač
© Copyright 2024 by IREKS GmbH
Domov
Kontakt
Ochrana údajov
Obecné ustanovenia