Aby sme mohli naše internetové stránky vytvárať atraktívne a neustále ich zlepšovať, používame Cookies. Viac potrebných informácii nájdete v "Zásady ochrany údajov".
náhrada vaječnej zložky (čerstvých vajec, vaječnej melanže, sušených vajec) na kysnuté alebo pľundrové cestá
Dávkovanie: 0,5 %
Pizza quick (CL)
zmes na výrobu špeciálnych pizza výrobkov
Dávkovanie: 1 : 1
Roggenback
zmes určená na výrobu malého ražného pečiva, pľundrových ciest a špeciálných výrobkov, kde vytvára vynikajúcu striedku a zaručuje dlhú čerstvost pečiva
Dávkovanie: 25 %
RUSTICO
zmes na výrobu chleba a pečiva
Dávkovanie: 4,0 %
Rustikáno
zmes na výrobu chleba a pečiva s typickou rustikálnou rozpraskanou kôrkou
Dávkovanie: podľa receptúry
Sorbon
konzervačný prostriedok na aktívnu ochranu proti všetkým druhom plesní a proti nitkovitosti pekárskych výrobkov
Dávkovanie: 0,1 - 0,16 %
Streichglanz
mašľovací prípravok slúžiaci na povrchovú úpravu výrobkov bežného a najmä jemného pečiva na použitie pred pečením a po upečení výrobku
Dávkovanie: 1 : 10
Super-S-toast
zlepšujúci prípravok na jemné a bežné pečivo
Dávkovanie: 5,5 %
Veronka XXL
pekársky zlepšujúci prípravok na výrobu parených knedlí
Dávkovanie: 7,0 %
ZMES FRANCÚZSKA BAGETA
pekárska zmes na výrobu typického talianskeho pečiva typu Focaccia, Ciabatta, ...