 iba 2023: Malá ochutnávkaOd 22. do 26. októbra 2023 sa v Mníchove uskutoční veľtrh iba – samozrejme, s IREKSom! Predstavíme inovatívne nápady, koncepty a novinky a radi by sme spolu s vami hľadali cesty do budúcnosti. | |
"Trendová, prekvapivá, udávajúca smer - takto vidíme iba 2023! Veľmi sa tešíme na osobnú výmenu názorov a realizáciu kreatívnych, individuálnych riešení spolu s našimi zákazníkmi z celého sveta. Pretože teraz ide o spoločné formovanie budúcnosti." To je cieľ, ktorý si pre toto stretnutie odborníkov stanovila výkonná riaditeľka spoločnosti IREKS Dr. Sabine Krätzschmar. Chceli by ste malú ochutnávku?
PASTE FOR TASTE – Jedna pasta, tisíc možností
Šťavnaté sladové zrná, aromatické sladové múky a krupica spolu s trochou kvásku a soli sa spájajú do pasty plnej chutí, ktorá sa dá priamo spracovať, ale je stabilná aj pri skladovaní: to sú naše výrobky PASTE FOR TASTE! S nimi nemajú pekárne žiadne obmedzenia, pokiaľ ide o zušľachťovanie pečiva. Či už ide o výdatný chlieb alebo chrumkavé rožky, nadýchané bagety alebo jemné pečivo z kysnutého cesta. Či už sú vyrobené z pšenice, raže alebo špaldy - naše pasty sú ideálne pre akýkoľvek druh pečiva a najjednoduchším možným spôsobom vnesú do vášho sortimentu chuť a rozmanitosť. Vďaka flexibilnému aplikačnému množstvu 10 až 40 % možno dosiahnuť individuálnu intenzitu chuti – bez ohľadu na to, či sa PASTE FOR TASTE pridáva priamo počas prípravy cesta alebo sa vmieša do hotového cesta. Pečivo je nielen vizuálne atraktívne, ale je aj skutočnou kulinárskou špičkou vďaka svojej nezameniteľnej sladovo-sladkej chuti a obsahu celých zŕn a semienok.
  MELLA-MOHN GOURMET – Malé semienka, veľká chuť
Čo robí makové pečivo dokonalým? Rozhodujúca je kvalita použitého maku. Ako jeden z mála výrobcov makových výrobkov na svete preto sprevádzame výrobu našich makových výrobkov od výberu odrody maku cez jeho pestovanie a výrobu až po hotový výrobok. To platí aj pre náš nový výrobok MELLA-MOHN GOURMET! Vďaka vysokému obsahu maku má náplň atraktívny tmavý vzhľad a plnú, výraznú makovú chuť bez horkosti. Dodáva pečivu dlhotrvajúcu šťavnatosť, má vynikajúce roztierateľné vlastnosti a je stabilná aj pri pečení a mrazení. Vďaka tomu je mimoriadne všestranne použiteľná v rôznych druhoch pečiva, napríklad v klasickom makovom závine alebo makovom koláči, v makových roládach alebo na ochutenie piškótových a biskvitových zmesí, a dokonca aj pri výrobe dezertov. Predstavivosti sa medze nekladú.
 
A čo ešte? Pripravili sme pre vás mnoho ďalších noviniek a nápadov, ktoré si môžete vyskúšať všetkými zmyslami priamo na ibe. Navštívte nás od 22. do 26. októbra 2023 v hale B4 stánok 230 a dozviete sa viac!
|  |  |