Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
Z prírody to najlepšie
Ireks
Slovensky
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok
  • Z prírody to najlepšie –
    rozmanitosť, kvalita a pôžitok

Špeciál 2016: YUMMY SWEET BARS

Prečítajte si viac o našich trendových sladkých snackoch a nechajte sa inšpirovať jednotlivými receptúrnymi nápadmi!

Prechod z IFS na FSSC

V záujme udržania vysokého štandardu kvality a jeho ďalšieho zlepšovania, IREKS sa certifikoval podľa normy FSSC 22000.

Danubius Gastro 2016: 28.-31.01.2016

Firma IREKS ENZYMA, s.r.o. získala cenné ocenenie DEKRÉT na VYNIKAJÚCI NOVÝ VÝROBOK 2016 za výrobok REX CHIAbatta!

RECEPT MESIACA - pekársky

RECEPT MESIACA - cukrársky

Recept mesiaca: júl 2016 - Cheesecake Mini