Z prírody to najlepšie
Novinky z IREKS-u:
celosvetovo v obraze
Ireks
Slovensky> NOVINKY> Špeciál 2012: Kvasy a slady

Špeciál 2012:
Kvasy a slady: skutočný základ pre pekárov

Aróma a chuť pekárskych výrobkov - to sú podstatné faktory úspechu každej pekárne.

Čo Vám k tomu môžeme ponúknuť?

Kvasové a sladové výrobky IREKS umožňujú vývoj rôznorodosti nových pekárskych výrobkov so zvláštnymi chuťovými znakmi a prispievajú zároveň k tomu, aby sa zabezpečila kvalita výrobkov pri zmenenej surovinovej situácii.

Január 2012: K pôvodu kvasov

Február 2012: Kvasy s IREKS - rozmnožovacím pravidlom

Marec 2012: Svet kvasov

Apríl 2012: Kvasová fermentácia – fascinujúca a provokačná zároveň

Máj 2012: Dnešná moderná výroba kvasov

Jún 2012: IREKS – kvasy – rozmanitosť ako Vaše požiadavky

Júl 2012: Slad na výrobu piva a pečenie

August 2012: Čo je sladový extrakt?

September 2012: Špeciálne slady – rozmanitosť zo zrna

Október 2012: Svetlé sladové produkty na pečenie

November 2012: Tmavé sladové produkty na pečenie

December 2012: Kvasy a slady – prírodný základ pre Váš úspech!